APIA Dâmbovița, la protestul de la Ministerul Agriculturii! Ministrul Daea nu a vorbit cu protestatarii

Mai multe zeci de angajați ai APIA Dâmbovița au luat parte, astăzi, la protestele pe care angajații instituției l-au organizat în fața Ministerului Agriculturii. APIA Dâmbovița a protesat și pe 16, 17, 21 și 22 noiembrie, prin întreruperea lucrului între 9:00 și 12:00. Nemulțumirile salariaților sunt legate de scăderea salariilor de la 1 ianuarie, ca urmare a noului Cod Fiscal. Scăderea va fi de aproximativ 30%. O delegație a protestatarilor a discutat cu reprezentanții ministerului, în lipsa ministrului Petre Daea. Salariații nu au primit nici un fel de promisiuni.

Revelion 2018

„Domnul ministru nu a venit, a fost un secretar de stat şi au mai participat reprezentanţi ai ministerului Agriculturii şi ai ministerului Muncii. Cererea noastră a fost trecerea pe aparatul central. Nu renunţăm până nu obţinem acest lucru. Au spus că transmit mai departe cererea noastră către domnul ministru. Nu o să periclităm sub nicio formă plăţile către fermieri, dar până la un punct. O să le transmitem programul de acţiuni când decidem. Mâine şi poimâine, normal ar fi să ne continuăm protestele la centrele judeţene. Avem un memoriu lăsat la ministerul Agriculturii, o să îl lăsăm şi premierului şi bănuiesc că data viitoare o să mergem la Guvern ca să fim auziţi. Nu ne-a promis nimic concret. Ne-am transmis că merităm salariile pe care le avem”, a declarat liderul federaţiilor sindicale din APIA, Octavian Mateescu, la finalul întâlnirii.

 


 


Printează articolul Printează articolul
Celsim


Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂


Lasă un răspuns

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

#Citeste si: