ortooxacell kiss2022.gif Flax

DÂMBOVIȚA: Cioban, păcălit de un fals constructor cu 15.000 de lei! Alte patru persoane reclamă același tip de înșelăciune

Mare atenţie pe cine băgaţi în curte şi mai ales cui daţi bani pentru diferite lucrări de construcţie! Un cioban din Băleni, judeţul Dâmboviţa, a păţit-o pe pielea sa… A cunoscut un aşa-zis constructor de prin Galaţi, în curtea unui vecin, căruia îi măsura spaţiul pentru o construcţie. Omul s-a arătat a fi de încredere, iar ciobanul a negociat cu el pentru a-i face un saivan. S-au înţeles la preţ şi au semnat chiar şi un contract pe numele unei firme cu sediul în Bucureşti.

A venit acasă, i-am dat o oaie, i-am dat și un miel, i-am cinstit și ne-am înțeles la preț. Am crezut că sunt oameni de bine…„, a spus ciobanul. Bărbatul i-a dat o parte din bani, mai exact 15 000 de lei, iar constructorul i-a săpat câteva gropi pe care le-a umplut cu beton și în care a pus niște țevi, după care parca a dispărut de pe fața pământului. Nu a mai venit la Băleni sa continue lucrarea și nici la telefon nu-i mai răspunde ciobanului. „Înainte răspundea și îmi tot spunea că vine. M-am dus cu vorba, ba că vine săptămâna viitoare, ba peste două săptămâni și tot așa… Am rămas și fără mâncare pentru oi, fiindcă i-am dat lui atâția bani. Acum nu mai răspunde deloc!„, a declarat dezamăgit Nelu Ion.

La fel a pățit și vecinul său,cel care l-a adus pe impostor în sat. În județul Dâmbovița mai sunt trei persoane care au anunțat că au fost înșelate în aceeași manieră și tot de către o persoană din Galați. Cel mai probabil este vorba despre același impostor, care se prezintă de fiecare cu o identitate falsă, dar care a făcut victime în Băleni, Moreni, Gura Ocniței și Târgoviște. Oamenii înșelați au de gând să-și recupereze pagubele in instanță.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media