ortooxacell kiss2022.gif Flax

Revelion 2018 – Ristorante Del Ponte vă așteaptă să petreceți în noul Ballroom!

Ristorante Del Ponte va orgaza în acest an petrecerea de Revelion în noul spațiu inaugurat în această vara – Ballroom Del Ponte, aflat tot pe strada Sinaia. Un spațiu generos și elegant îi așteaptă pe târgovișteni, la Ballroom Del Ponte, pentru trecerea dintre ani.

Organizatorii au pregătit surprize muzicale susținute de Formația Cristal, dar și de Ileana și Mihai Pavelescu. Pe masa de Revelion vor sta numeroase bunătăți. Primirea oaspeților, în fața restaurantului, se va face cu slănină țărănească, 4 porci cu  șorici, țuică fiartă, vin fiert, pulpă de porc afumată, brânză oaie, covrigi urdă, cașcaval afumat, carne la garniță, brânză burduf, tobă, ceapă roșie, lebăr, guidem, vinete, babic, zacuscă, caltaboș, icre de casă, jumări, pește afumat, varză murată, ceafă afumată,murături, pâine de casă, mămăligă, piept de porc afumat, ciolan afumat, plăcintă sârbească.

APERITIV: frigăruia de roșii cherry cu mozzarella, mousse brânză de capră, salată de țeșină cu crevete în pară caramelizată, prosciuttope pat de ananas copt, cammembert cu nucă, tartină cu icre de somon, brânză philadelphia cu somon fume în smochină floare, file de piet de rață pe portocală, muschi file pe baby spanac, castravete cu brânză aromată cu verdețuri

PEȘTE:  Somon file cu mixt de scoici și creveți pe pat de lime și toping de rodie, garnitură de ciuperci champignon

SARMALE: Mixt sarmale în foi de viță și foi de varză, smântână trasă în farfurie, mămăligă coaptă, ardei roșu, floare din bacon copt

MIXT: Pulpă de rață cu mandarine, mușchiuleț de porc cu unt și merișoare, baby cartofi, varză roșie la cuptor, salată de castraveți murați cu mărar și gheață.

TORTUL ANULUI 2018

OPEN BAR: espreso lung, espresso scurt, capucino, ceai, coca cola, famta, santal portocale 1 litru, sprite, Whisky Glenfidich, Sheridan’s, Cinzano Bianco, Campari Orange, apă minerală 0,75l, apă plată 0,75l, vin alb, roșu, rose – Moșia de Tohani.

Preț meniu – 300 de lei/persoană. Locuri limitate! Rezervări la telefon 0725298652

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media