Ristorante Del Ponte va orgaza în acest an petrecerea de Revelion în noul spațiu inaugurat în această vara – Ballroom Del Ponte, aflat tot pe strada Sinaia. Un spațiu generos și elegant îi așteaptă pe târgovișteni, la Ballroom Del Ponte, pentru trecerea dintre ani.
Organizatorii au pregătit surprize muzicale susținute de Formația Cristal, dar și de Ileana și Mihai Pavelescu. Pe masa de Revelion vor sta numeroase bunătăți. Primirea oaspeților, în fața restaurantului, se va face cu slănină țărănească, 4 porci cu șorici, țuică fiartă, vin fiert, pulpă de porc afumată, brânză oaie, covrigi urdă, cașcaval afumat, carne la garniță, brânză burduf, tobă, ceapă roșie, lebăr, guidem, vinete, babic, zacuscă, caltaboș, icre de casă, jumări, pește afumat, varză murată, ceafă afumată,murături, pâine de casă, mămăligă, piept de porc afumat, ciolan afumat, plăcintă sârbească.
APERITIV: frigăruia de roșii cherry cu mozzarella, mousse brânză de capră, salată de țeșină cu crevete în pară caramelizată, prosciuttope pat de ananas copt, cammembert cu nucă, tartină cu icre de somon, brânză philadelphia cu somon fume în smochină floare, file de piet de rață pe portocală, muschi file pe baby spanac, castravete cu brânză aromată cu verdețuri
PEȘTE: Somon file cu mixt de scoici și creveți pe pat de lime și toping de rodie, garnitură de ciuperci champignon
SARMALE: Mixt sarmale în foi de viță și foi de varză, smântână trasă în farfurie, mămăligă coaptă, ardei roșu, floare din bacon copt
MIXT: Pulpă de rață cu mandarine, mușchiuleț de porc cu unt și merișoare, baby cartofi, varză roșie la cuptor, salată de castraveți murați cu mărar și gheață.
TORTUL ANULUI 2018
OPEN BAR: espreso lung, espresso scurt, capucino, ceai, coca cola, famta, santal portocale 1 litru, sprite, Whisky Glenfidich, Sheridan’s, Cinzano Bianco, Campari Orange, apă minerală 0,75l, apă plată 0,75l, vin alb, roșu, rose – Moșia de Tohani.
Preț meniu – 300 de lei/persoană. Locuri limitate! Rezervări la telefon 0725298652