Societatea civilă de avocaţi Cioacă – Grigorescu & Asociaţii (CGA) îşi extinde practica în insolvenţă prin înfiinţarea C.G.A. Insolvenţă S.P.R.L.

Revelion 2018

Noua companie va gestiona proiectele în materie de insolvenţă cu accent pe procedura de reorganizare şi de lichidare. Înfiinţarea C.G.A. Insolvenţă S.P.R.L. se înscrie în strategia de dezvoltare a firmei de avocatură şi completarea portofoliului de servicii integrate acordate clienţilor. C.G.A. Insolvenţă S.P.R.L. se va axa în principal pe proiecte privind reorganizarea debitorilor aflaţi în dificultate.

Serviciile oferite includ consilierea clienţilor privind profilaxia insolvenţei comerciale, managementul situaţiior de criză, consultanţă în pre-insolvenţă, întocmirea planului de reorganizare şi analiza posibilităţilor de redresare, gestionarea procedurilor de reorganizare, lichidare judiciară, lichidare voluntară.

C.G.A. S.C.P.A. este un jucător important pe piaţa avocaturii din judeţul Dâmboviţa, cu un portofoliu ce include companii importante din zonă, iar lansarea Societăţii de Insolvenţă este o mişcare interesantă ce merită urmarită.

,,Piaţa insolvenţei e o piaţă care ne interesează de câţiva ani şi observăm impactul colapsului unei companii asupra partenerilor. Avem în acest moment o echipă formată din 3 practicieni în insolvenţă pregătită pentru noua provocare. Analizăm, deasemenea, toate demersurile ce se realizează în acest final de an de către autorități, pentru a putea prelua, la începutului lui 2018, dosarele de insolvență personală , a declarat Gabriel Cioacă, managing partener C.G.A. cu o experienţă de 16 ani în domeniul avocaturii şi de 4 ani membru UNPIR.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns